luni, 31 ianuarie 2011

Cina Romantica


Pentru ca se apropie Valentines Day, poate aveti nevoie de inspiratie pentru a surprinde persoana iubita cu o cina romantica. Nu intru in polemica despre faptul ca Valentines Day nu este o sarbatoare tipic romaneasca, dar si Dragobetele nostru e tot in februarie, asa ca fiecare sarbatoreste cand vrea. Si cum dragostea o simtim in fiecare zi, nu este neaparat nevoie de Valentines sau Dragobete pentru a-i arata celui sau celei dragi sentimentele noastre, asa ca putem crea o atmosfera romantica oricand vrem sa iesim din rutina zilnica.
Am ales un meniu simplu de preparat, care poate fi pregatit din timp, astfel incat seara sa nu fim obositi dupa o zi de trebaluit in bucatarie. Fiind vorba de o cina, am optat pentru cateva feluri usoare, asadar la aperitiv avem salata exotica si mozarella cu rosii infipte in sabii decorative.
Felul principal este somon la gratar, cu sparanghel si sos de mustar, iar desertul este un cheesecake plin de ciocolata. De la o astfel de masa, nu poate lipsi un pahar de vin rosu, sau de sampanie :)
Un aspect important il reprezinta si decorarea mesei, pentru care am folosit cateva lumanari parfumate si niste confetti in forma de inimioare, pe care le-am gasit la Kaufland.
Si binenteles, ce atmosfera ar fi romantica fara un superb buchet de trandafiri rosii :) Multumesc, dragul meu! :*
Sper sa va ajute aceste idei ca punct de plecare, dar desigur totul depinde de preferintele voastre :)
Revin in curand cu retetele!

2 comentarii:

Lucia spunea...

Arata foarte bine! De abia astept retetele pentru cheezecake-ul acela fenomenal si garnitura pentru peste :D

Carmen spunea...

Multumim! Cheesecakeul a fost chiar fenomenal :)) Apar si retetele in curand ;)